Projecten

Badkamer

Badkamer in het statenkwartier voorzien van alle comfort.                  Door het wastafelmeubel en kast op maat te maken paste toch alles in een ruimte.


Bestaande schuifdeuren aanpassen

De klant wilde graag na het leggen van een nieuwe parketvloer de oude schuifdeuren weer in gebruik nemen.                                                        Na het plaatsen van een parketvloer zijn de deuren ingekort, nieuwe rollers geplaatst en samen met de oude rails zijn de deuren weer met twee vingers te verplaatsen.

Aanpassing bestaande keuken

De klant wilde graag de bestaande keuken uitbreiden met een eiland met ruimte om aan te zitten aan de kamerzijde.

Ruime loungebank

 De klant wilde een ruime loungebank met opbergruimte.                           Een paar lekkere kussens erop en genieten maar.

                Zolder verbouwing 

In deze nieuwbouw woning wilde de klant de zolder opnieuw inrichten als slaapkamer met een kamer voor de baby.

Kast om de technische installatie met extra opbergruimte

De klant wilde de cv ketel niet meer in het zicht hebben.                      Met als resultaat een werkblad met wasbak met ruimte om de wasmachine en droger onder te zetten en als extra wat kleine plankjes in de hoek boven de wasmand.

Plaatsen van een nieuwe schutting in de bankastraat

Om het hoogte verschil van de twee tuinen op te vangen is er besloten om een grondkering van betonnen schuttingsdelen te plaatsen.              En ernaast een schutting van bankirai te plaatsen.

Nieuwe schuur in twee tuinen

 De oude schuur was echt aan vervanging toe, nu kan alles weer droog   opgeslagen worden.

De dakgoot in originele staat terugbrengen

De klant wilde graag dat de pvc schotten verwijderd werd zodat originele goot weer zichtbaar was en deze was ook nog in zeer goede staat.                                                                                                      Met een nieuw verfsysteem erop was die weer klaar voor de komende jaren. 

veranda vloer

De klant wilde graag een onderhoudsvrije vloer dus is er besloten om composiet vlonderplanken te gebruiken.

studentenhuis

Een totale renovatie van een studentenhuis onze opdracht was de kozijnen en dak inclusief nieuwe balklaag te vernieuwen

Aanpassing bestaande badkamer

In de oude badkamer was een douchehoek van 80x80cm, nu een inloopdouche van 100x170cm


Ouderwetse vouwdeuren

De klant had in een opwelling bij een bedrijf voor antieke bouwmaterialen deze deuren met bovenraam gekocht.                            en wilde deze nu in dit appartement gebruiken.  

hardhouten schuttingen

Op het kurhaus complex vervangen van drie schuttingen.